söndag 12 oktober 2014

Helgen...

Helgerna bara springer iväg, som vanligt alldeles för fort ! Efter jobbet i fredags åkte jag och Jessica till Christer. Han satt där stackarn med sin nyopererade och gipsade fot, snurrig och trött av alla värktabletter. Vi hade med oss en hel påse med DVD-filmer , lite godis och en blomma. En blomma som katterna hade super kul med efter att vi hade gått, hahaha :) Det satt små chilifrukter på blomman och dom slog katterna bort med sina tassar och använde som bollar. Låg små röda och orangea chilifrukter i hela lägenheten och brorsan kunde inte göra något för att stoppa dom, hihi ;) Passade på att rita lite på gipset när vi var där =) 

Sen åkte vi och köpte pizza. Var så galet trött och skönt att slippa laga mat. Och tur var det för köket var smock fullt med sambon och hans kompisar som satt och värmde inför Oktoberfestivalen som dom skulle gå på. Resten av kvällen blev soffhörnan och Idol.
Igår var det fixa husbilen som gällde. Städa, packa, bädda och förbereda inför vår kommande tripp till Tyskland på Onsdag. Jag och sambon drar iväg och det blir sista trippen för i år. Sen är det dax att ställa av husbilen och låta den vila i ladan där vi hyr plats över vintern.
Sen åkte jag till storebror och tog en fika och spelade en V 75:a som vi vann 160 kronor på, tjo.....hade gärna fått vara några nollor till ;) Rensa och tömma garderober var nästa projekt som väntade. Så det var bara att kavla upp ärmarna, ta fram sopsäckar och sätta fart. Jädrar vad jag rensar nu !! Känns som om jag knappt har några kläder kvar =O Ska fortsätta rensa och tömma idag och åka en sväng till Rusta och köpa några förvarings lådor. Måste ju ha kläderna nånstans när vi renoverar. Phu, ska bli skönt när det sen är klart :)
Ha en fin söndag ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar