söndag 16 februari 2014

Helgen är över....


    Har varit en bra helg. Fredag med fika, god middag på Alla hjärtans dag och OS-hockey. Fick rosor och trisslotter av sambon. Men tyvärr ingen vinst :( Men tårtan var god ;)

         I lördags åkte vi ner och tittade till husbilen som står vinterförvarad i en lada långt ute på vischan. Husbilen mådde bra och startade direkt ;) Inte långt kvar nu tills vi kan ta hem den och ge oss ut på vägarna :)

Sen åkte vi till Nävekvarn och grattade svärfar som fyllde år i måndags. Så mycket gott blev vi bjudna på. Kändes som om jag hade kunnat rulla hem utan bilen ;)

Hem och kolla Melodifestivalen och köra Hiss och Diss med vänner :) Många bra låtar som gick vidare. Kul med Björn Gustavsson. Hoppas han är med resten av delfinalerna.

              Två OS- guld har Sverige plockat hem den här helgen, dam och herr längdskidor stafett, tjo !!!!!!!!! Älskar OS och speciellt nu när svenska medaljer ramlar in ;) En hel vecka kvar på OS, härligt !! Helgen är över och måndagen är  snart här. Bara att njuta av helgens sista timmar. Trevlig kväll ! Kram H.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar