fredag 23 mars 2012

Bästa dagen...


Bästa dagen i veckan.......FREDAG !!
Imorse vaknade man inte i mörker, inga strömavbrott, solen var famme och man kände att det var ljummet ute, det luktar vår i luften.
Kan man bli annat än glad =D


Slutar tidigt idag så det blir ett besök på gymmet efter jobbet,
sen är det dax att fylla upp vårt ekande kylskåp lite.
Blir en sväng till Willys för shopping.



Ikväll ska jag titta på Skavlan klockan 21.00.
Gäster är bl.a Kate och Gerry McCann, föräldrar till lilla Madeleine som försvann.
Kommer du ihåg ?

Hon försvann under en familjesemester i Portugal den 3:e maj 2007.
Hon har ännu inte blivit hittad. McCanns fall är ett i raden av försvinnanden av barn i Storbritannien och är det fall som fått störst uppmärksamhet. Tack vare en stor mediakampanj och massutskick på internet (bland annat på Facebook) har till och med folk i Sverige letat efter henne.

Madeleine och hennes föräldrar var på semester i Portugal på badorten Praia da Luz vid Algarvekusten som är ett populärt resmål för barnfamiljer. På semesterns sista dag beställde föräldrarna bord på restaurangen på hotellområdet för två och lämnade sina tre sovande barn, Madeleine, då nästan 4, samt tvillingarna Amelie och Sean, 2 år, på rummet. Föräldrarna berättade att de turades om att se till barnen, varje halvtimme eller oftare. När föräldrarna hade ätit klart och gick tillbaka till sitt hotellrum gjorde de upptäckten; Madeleine hade blivit bortrövad av någon som hade hoppat in genom ett fönster på baksidan av hotellrummet. Olika ögonvittnen har sedan sagt att de har sett Madeleine i bland annat Marocko och i Danmark.

Vill du läsa mer om Madeleines försvinnande, gå in här :

Ha den bästaste fredagen !!

Kram H.


Ps. Ett litet Fredags ordspråk :



2 kommentarer:

  1. Hej,
    tänkte bara rekommendera webbplatsen mccannfiles.com, där kan man läsa en hel del intressant om Madeleine-fallet. Det finns tyvärr MYCKET som tyder på att hon inte alls blev bortrövad. Den portugisiske polisen Amaral skrev boken The truth of the lie, finns även en dokumentär med samma namn på youtube. McCanns har kontakter långt upp i både poliskår och regering, därför har de klarat sig. Finns även ett bra forum som heter jill havern forum, där det diskuteras What REALLY happened to Madeleine McCann....

    SvaraRadera